Synrey Bridge                             av  T. Uchida, Y. Uchida, Z. Shi, Y. Wu, E.Liu

Synrey Bridge var ursprungligen baserat på källkoden för Micro Bridge.

Med hjälp av  Micro Bridge programmerarna T. Uchida och Y. Uchida, lärde sig Synrey teamet arkitektur och programmering av ett datorbridge program. Och genom att läsa och analysera dokument och kod för Micro Bridge lärde dom sig vad dom behövde för att utveckla Synrey programmet.

Medaljörerna i WCBC 2019 i San Francisco där Synrey vann silvermedaljen för tredje gången i rad., Z.Shi för Synrey Bridge är nr 2 från vänster.
Medaljörerna i WCBC 2019 i San Francisco där Synrey vann silvermedaljen för tredje gången i rad., Z.Shi för Synrey Bridge är nr 2 från vänster.

Den nuvarande version Synrey Bridge har dock skrivits om helt. Både teamen (Micro Bridge and Synrey Bridge) utvecklar sina program oberoende av varann. 

Synrey Bridge har 50 000 dagliga användare från och med 2019. Synrey teamet har en mycket nära kontakt med slutanvändarna. Varje dag skickar användarna hundratals meddelanden om budgivning och spel av roboten.

Alla meddelanden lagras och analyseras för att kunna förbättra Synrey Bridge. Under de senaste sex åren har mer än 30 000 timmar investerats för att förbättra Synrey Bridge.

Erik Liu menar att möjligheten för bridgerobotar att slå mänskliga experter ligger inte så långt borta  med hjälp av tekniken för maskininlärning.

Synrey Bridge Online är endast för robotspel och gratis. Bridgemotorn är samma som i Synrey Bridge programmet, som har kommit på andra plats i World Computer Bridge Championship 2017-2019.

Webbläsare stöds inte på Synrey-webbplatsen efter 2020-10-30. Därefter stöds endast spel med mobila terminaler med Android eller IOS. Dock kan man med en Adroid emulator spela under Windows. 

Synrey Bridge finns som appar för iPhone, IPad och Android-enheter. Det är inte tillgänglig som fristående program på Windows eller Mac, men Android-versionen kan köras på alla versioner av Windows och Mac med en Android-emulator. Aktivering VM i BIOS om det går. gör att programmet blir snabbare.

Synrey Bridge stöder bara ett system, Two over one.

Två dagliga turneringar (IMP och MP) kan spelas på Webplatsen.. Utmaningsmatcher mot roboten och Mini Bridge stöds också, men bara under Android. Roboten är lika bra som GIB (BBO) och Argine (Funbridge).

Artikel om Synrey Bridge från Great Bridge Links

Synrey Bridge vs Micro Bridge

Demo (utan ljud) där jag spelar på Synrey Bridge: